Counterpoint

Maak je eigen tegel, Tegel bv


WebsiteMaatwerkInformatie beheer
De Tegel bv bestaat sinds 1992. De focus is gericht op handgemaakte cementtegels en zelliges. De collectie bestaat uit cementtegels en Marokkaanse zelliges. Kwaliteit, service en ontwerp zijn de grondbeginselen van deze organisatie.

Cementtegels kunnen in een grote verscheidenheid geleverd worden. Zo zijn er verschillende patronen en verschillende kleuren.

Om al de mogelijkheden weer te geven in een brochure was een enorme taak en niet te vergeten de moeite die een klant moet doen om zijn tegel combinatie te vinden.

Maak je eigen tegel


Veel leuker is het natuurlijk om je eigen tegel te kunnen maken. Te spelen met kleuren en verschillende patronen. Dit is wat de "Maak je eigen tegel" applicatie doet!
De gebruiker kan door de verschillende patronen bladeren een patroon selecteren en vervolgens zijn eigen kleuren combinatie maken.

PDF generatie


Is de gebruiker tevreden over zijn ontworpen tegel, dan kan het ontwerp incl. alle bij behorende kleurcodes uitgeprint of bewaard worden als PDF document. Dit PDF document kan vervolgens door dealers gebruikt worden om een uiteindelijke bestelling te plaatsen.

Bekijk dit product


tegelbv.maakjeeigentegel.nl

< Terug
spacer

Geïnteresseerd geraakt?

Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren en u gericht projecten laten zien van reeds door ons ontwikkelde producten.


Contact opnemen...

Klik hier om contact met ons op te nemen.