Counterpoint

HR Groep webshop


WebshopMaatwerkInformatie beheer
HR Groep is de specialist op het gebied van Verkeersveiligheid, Bewegwijzering en Straatbeeld. Met haar 11 vestigingen in Nederland, België en Duitsland treft u de producten van de HR Groep aan langs wegen, in stadscentra, op bedrijfsterreinen en in de toeristisch-recreatieve sector.

Webshop platform


Door het webshop platform van Counterpoint is het nu mogelijk om de producten van de HR Groep online te bestellen. In totaal telt het assortiment 10.000 producten. Het beheersysteem stelt de HR Groep instaat om eenvoudig alle informatie in systeem te beheren. Denk hierbij aan, product- , order- en gebruikers informatie.

Persoonlijk webshop


Om gebruikers nog eenvoudiger naar producten te leiden is het mogelijk om webshops in te richten special voor één klant. In deze omgeving ziet de gebruiker dan precies het voor hem geselecteerde productassortiment.

Koppelingen met externe systemen


Het is belangrijk dat alle systemen binnen uw organisatie synchroon lopen! Wanneer er bestellingen binnenkomen in de webshop worden deze op gezette tijden geëxporteerd naar het boekhoudsysteem van de HR Groep. Ook worden prijzen in dit systeem geïmporteerd in de webshop.

Dynamische PDF generatie


Aangezien sommige verkeersborden input nodig hebben van de gebruiker, denk aan straatnaamborden, heeft Counterpoint een interface ontwikkeld waarmee de gebruiker eenvoudig zelf straatnaamborden kan genereren. Op de achtergrond worden hier druk klare PDF's van gegenereerd. Hierdoor is opmaak handmatige van deze borden voor de HR Groep dus niet meer noodzakelijk.

Bekijk dit product


www.hrgroep.nl

< Terug
spacer

Geïnteresseerd geraakt?

Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren en u gericht projecten laten zien van reeds door ons ontwikkelde producten.


Contact opnemen...

Klik hier om contact met ons op te nemen.