Counterpoint

Blooms of Bressingham


WebsiteInformatie beheer
Blooms of Bressingham is voor bijna 100 jaar erkend als een wereldleider in het identificeren en selecteren van de beste vaste planten.

Met professionele en amateur kwekers over de hele wereld is Blooms of Bressingham onvermoeibaar zoeken naar de beste rassen voor uw tuin.

Om meer bekendheid te generen in Europa heeft Blooms of Bressingham er voor gekozen een Europese website te lanceren.

Productdatabase


Een goede documentatie en presentatie van de verschillende rassen was belangrijk. Daarom heeft Counterpoint gebruik gemaakt van haar productdatabase waarin de verschillende ras eigenschappen kunnen worden opgeslagen en doorzocht.

Huisstijlbewaking


Inhoudelijk wordt de website van Blooms of Bressingham voortdurend aangepast het is belangrijk dat dit gebeurd binnen de kaders van de huisstijl. Het informatie beheersysteem van Counterpoint geeft de mogelijkheid tot het aanpassen van de website zonder dat de huisstijl in gevaar komt.

Samenwerking


Het komt regelmatig voor dat bedrijven al bestaande relaties hebben met creatieve bureaus. In het geval van Blooms of Bressingham was er al een relatie met een copywriter en vormgever. Geen punt wij werken graag samen. De vormgeving van deze website is gedaan door: Mikel Fakkel. Teksten zijn geschreven door: Miriam Young.

Bekijk dit product


www.bloomseurope.com

< Terug
spacer

Geïnteresseerd geraakt?

Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren en u gericht projecten laten zien van reeds door ons ontwikkelde producten.


Contact opnemen...

Klik hier om contact met ons op te nemen.