Counterpoint

Portfolio


Hieronder ziet u een overzicht van de projecten die wij in de afgelopen periode hebben ontwikkeld.

Klik op de projecten om meer te weten te komen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen.


HR Groep webshop


WebshopMaatwerkInformatie beheer
HR Groep is de specialist op het gebied van Verkeersveiligheid, Bewegwijzering en Straatbeeld. Met haar 11 vestigingen in Nederland, België en Duitsland treft u de producten van de HR Groep aan langs wegen, in stadscentra, op bedrijfsterreinen en in de toeristisch-recreatieve sector.
Counterpoint maakte online verkoop, d.m.v. het webshop platform, mogelijk van het ruim 10.000 tellende product assortiment van de HR Groep.

> Lees verder

Maak je eigen tegel, Tegel bv


WebsiteMaatwerkInformatie beheer
De Tegel bv bestaat sinds 1992. De focus is gericht op handgemaakte cementtegels en zelliges. De collectie bestaat uit cementtegels en Marokkaanse zelliges. Kwaliteit, service en ontwerp zijn de grondbeginselen van deze organisatie.

Counterpoint heeft een voor de Tegel bv een maatwerk applicatie ontwikkeld die het mogelijk maakt zelf cementtegels te ontwerpen. Het ontwerp is d.m.v. dynamisch gegenereerde PDF's makkelijk op te slaan of uit te printen.


> Lees verder

Blooms of Bressingham


WebsiteInformatie beheer
Blooms of Bressingham is voor bijna 100 jaar erkend als een wereldleider in het identificeren en selecteren van de beste vaste planten.

Met professionele en amateur kwekers over de hele wereld is Blooms of Bressingham onvermoeibaar zoeken naar de beste rassen voor uw tuin.

Dit Amerikaanse bedrijf koos Counterpoint voor de technische realisatie van haar Europese website.

> Lees verder
spacer

Geïnteresseerd geraakt?

Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren en u gericht projecten laten zien van reeds door ons ontwikkelde producten.


Contact opnemen...

Klik hier om contact met ons op te nemen.